Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Ημερίδα για την ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων και στερεών αποβλήτων πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Λαμιέων και το ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας, την Παρασκευή 19/04/19



Ο ΟΜ.ΦΙ.ΔΑΣ εκπροσωπήθηκε από τα μέλη του Δ.Σ
Πάρη Φούντα και Όλγα Ρουσομάνη.
Κατατέθηκαν οι προβληματισμοί μας για τα χαμηλά ποσοστά ανακύκλωσης, για την ελλειπή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών και ζητήθηκαν στοχευμένες δράσεις προς αυτή την κατεύθυνση.


Την ημερίδα διοργάνωσε ο Δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με τον Περιφερειακό Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. των ΟΤΑ (ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας) και με τη συμμετοχή του Δικτύου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ε.ο.αν.) και της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.) συνδιοργανώνουν Ημερίδα με θέμα:
«Ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων στον Δήμο Λαμιέων – Ολοκληρωμένη διαχείριση των στερεών αποβλήτων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας».
Η Ημερίδα έρχεται ως συνέχεια του προγράμματος ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με τους Δήμους-μέλη του. Στο επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει αντίστοιχο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε σχολικές μονάδες κάθε βαθμίδας.
Η Ημερίδα ηταν ανοιχτή για το κοινό με ελεύθερη είσοδο,εγινε στο Αμφιθέατρο του Βιοκλιματικού κτιρίου της ΔΕΥΑ Λαμίας, με τη συμμετοχή των περιβαλλοντικών ομάδων του 3ου και του 4ου Γενικού Λυκείου Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου