Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

 Οδοιπορικό Ενάντια στη Λεηλασία των Βουνών και της Φύσης

Στις 21 Αυγούστου ξεκίνησε από τον Κιθαιρώνα το «Οδοιπορικό ενάντια στη Λεηλασία των Βουνών και της Φύσης» [https://odoiporikostavouna.wordpress.com/]. Είναι μια πεζοπορική ομάδα, που μέσα σε 15 ημέρες θα διασχίσει τον κορμό της Στερεάς Ελλάδας από Κιθαιρώνα, Ελικώνα, Κίρφη, Παρνασσό, Γκιώνα, Οίτη, Βαρδούσια, Οξιά, Δ. Ευρυτανία για να καταλήξει στα Άγραφα.
Στην Οίτη θα φθάσουν την Παρασκευή 28 Αυγούστου το βράδυ και θα κατασκηνώσουν στις Βρύζες στο ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΗΣ ΟΙΤΗΣ. Το Σάββατο, όπως μας έχουν πει, θα κάνουν μια πεζοπορία προς την περιοχή που μεθοδεύεται η εγκατάσταση των αιολικών σταθμών στη νοτιοανατολική πλευρά του βουνού. Προτείναμε την ανάβαση από τις Βρύζες στο Πυργάκι και προς την Πυρά του Ηρακλέους.
Το βράδυ του Σαββάτου 29 Αυγούστου και στις 8μμ θα γίνει μια συζήτηση για το τι είναι το «Οδοιπορικό ενάντια στη Λεηλασία των Βουνών και της Φύσης» και γιατί γίνεται αυτή η πεζοπορία.
Η συμμετοχή των μελών και των φίλων της Κίνησης Πολιτών για την Προστασία της Οίτης στην πεζοπορία και τη συζήτηση του Σαββάτου, η οποία θα γίνει στον ανοιχτό χώρο απέναντι από το ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΗΣ ΟΙΤΗΣ στα παγκάκια, είναι απαραίτητη.
Εννοείται ότι η τήρηση των κατάλληλων πρακτικών για την COVID – 19, είναι αυτονόητη.
ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου