Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020



             Κάστρο Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας.


Σε εξέλιξη η 53η απευθείας διάθεση προϊόντων, με την παραλαβή των παραγγελιών της το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου.
Μπορείτε να παραγγείλετε με τη Φόρμα Παραγγελιών για 01/02/2020 και να δηλώσετε εθελοντές με τη Φόρμα Εθελοντών για 01/02/2020.
Η συμμετοχή όλων μας, και ως αγοραστές και ως εθελοντές, είναι πολύ κρίσιμος παράγοντας για το παρόν και το μέλλον αυτής της προσπάθειας!
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα μόνο με παραγγελία. Οι παραγγελίες πρέπει να καταχωρηθούν εντός της προθεσμίας, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 29/1.
Η έγκαιρη παραγγελία είναι πολύ σημαντική για όλους τους παραγωγούς που συμμετέχουν, για να εξασφαλίσουν συμφέρουσες ποσότητες καλύπτοντας τα έξοδά τους και να μπορούν να έχουν ένα εύλογο κέρδος με τις πολύ καλές τιμές των προϊόντων τους. Τα οποία, είναι εξαιρετικά και επιλεγμένα ένα προς ένα. Τα βιολογικά προϊόντα τομάτας από την Ανάβρα Σοφάδων, οι ξηροί καρποί και το ταχίνι από το Αρχάνι, τα κρητικά παξιμάδια από το Ηράκλειο, τα τυριά από την πόλη μας, το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο από την ανατολική Φθιώτιδα στην εξαιρετική τιμή των 3,30 ευρώ/λίτρο, τα όσπρια και τα κρεμμύδια-σκόρδα από τα Φάρσαλα, οι γίγαντες και τα φασόλια πλακέ συν τις ψημένες πιπεριές "Φλωρίνης" από την Καστοριά, όλα είναι γνωστά για την ποιότητά τους, παραγωγών που έχουν συμμετάσχει πολλές φορές στις προηγούμενες διαθέσεις, και σε τιμές πραγματικά "Χωρίς μεσάζοντες".
Συμμετοχή της ΒΙΟΜΕ στην απευθείας διάθεση
Για μια ακόμη φορά, συμμετέχουν με τα προϊόντα τους οι αγωνιστές εργαζόμενοι της ΒΙΟΜΕ. Τα φυσικά και οικολογικά καθαριστικά της ΒΙΟΜΕ, είναι όλα από αγνά υλικά με βάση το πράσινο ή λευκό σαπούνι και με συστατικά που προστατεύουν το δέρμα. Μπορείτε να δείτε απευθείας στην ιστοσελίδα της τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που μπορείτε να παραγγείλετε με τη Φόρμα Παραγγελιών μας: Κρεμοσάπουνο χεριών, συμπυκνωμένο υγρό πιάτων οικολογικό, Υγρό πλυντηρίου ρούχων και Καθαριστικό γενικής χρήσης.
Επίσης, έχετε τη δυνατότητα μέσω του e-shop της ΒΙΟΜΕ να παραγγείλετε και άλλα προϊόντα και να τα παραλάβετε το Σάββατο 9 Ιουνίου χωρίς επιπλέον έξοδα αποστολής. Οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι της ΒΙΟΜΕ, είναι ένα φωτεινό παράδειγμα εργατικής αυτοδιαχείρισης με παγκόσμια απήχηση και χρειάζονται τη στήριξη όλων μας.
Προσφορές για οικογένειες που έχουν ανάγκη
Μια πολύ σημαντική κίνηση, που τον Δεκέμβρη εξασφάλισε (μαζί με τις προσφορές των παραγωγών) 650 κιλά τροφίμων για οικογένειες που έχουν ανάγκη! Σας ευχαριστούμε, και μαζί και τους παραγωγούς, γι' αυτό! Τώρα στην 53η διάθεση, υπάρχει η δυνατότητα να προσφέρουμε μέσω της Φόρμας Παραγγελιών ποσότητες σε τυρί, ελαιόλαδο, όσπρια, κρεμμύδια και σκόρδα που αντιστοιχούν με αξία 0,5 έως 2 €. Με ένα μικρό ποσό 0,5 έως 2 € επιπλέον της παραγγελίας μας, συγκεντρώνουμε μεγάλη βοήθεια για συνανθρώπους. Ας συνεχίσουμε έτσι!
Αξιολόγηση της 52ης απευθείας διάθεσης προϊόντων
Στην ιστοσελίδα μας θα παραμείνει για λίγες ημέρες ακόμη η Φόρμα Αξιολόγησης 21/12/2019 για την 52η απευθείας διάθεση του Δεκεμβρίου.
Οι αξιολογήσεις είναι απαραίτητες μετά από κάθε διάθεση, είναι ο τρόπος για να ελέγχουμε τα προϊόντα με βάση τον πιο αξιόπιστο κριτή: Εσάς. Δεν πειράζει αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμη όλα τα προϊόντα που αγοράσατε, μπορείτε να αξιολογήσετε όσα έχετε δοκιμάσει μέχρι στιγμής. Αν αγοράσατε, πείτε τη γνώμη σας για τα προϊόντα.
KA-XML_Proionta_53diathesi.jpg
Η Συντονιστική Ομάδα
Ιστοσελίδα : www.kastrolamias.gr
Επικοινωνία ηλεκτρονική: XMLamias@gmail.com
Επικοινωνία τηλεφωνική : ‪6985603574‬ (What's Up) - ‪6947081904‬ (CU) - ‪6906981623‬ (Free2Go)
Το «Κάστρο Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας» διανύει τον 7ο χρόνο λειτουργίας του! Στηρίξτε ενεργά την καθαρά εθελοντική του προσπάθεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου