Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Η καμινάδα… περιείχε κεραία κινητής τηλεφωνίας !!!!! Αναστάτωση, φωνές και καταγγελίες στην οδό Θερμοπυλών


Αναστάτωση επικράτησε σήμερα το μεσημέρι στην οδό Θερμοπυλών για κεραία κινητής τηλεφωνίας σε ταράτσα κτιρίου. Οι εργασίες σταμάτησαν όταν κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την αστυνομία…
Την ώρα που οι περαστικοί παρακολουθούσαν αδιάφορα έναν γερανό να κατεβάζει από ταράτσα κτιρίου μια καμινάδα, οι γείτονες έβγαιναν από τα σπίτια τους εκνευρισμένοι και ζητούσαν εξηγήσεις από το συνεργείο. Η καμινάδα για τους περίοικους ήταν μία ακόμη περίπτωση κεραίας κινητής τηλεφωνίας καμουφλαρισμένη -για να μην προκαλεί το δημόσιο αίσθημα όπως δήλωναν οι ίδιοι- που όπως ανέφεραν, έχουν δει το ίδιο έργο σε επανάληψη αρκετές φορές.
Δείτε την κεραία κινητής τηλεφωνίας στο εσωτερικό της καμινάδας
“Ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Λειτουργούν περισσότερες από πέντε κεραίες στην περιοχή γεγονός που μας δημιουργεί έντονες ανησυχίες για την ακτινοβολία και τις επιπτώσεις πάνω σε μας και τα παιδιά μας” έλεγαν οι περίοικοι που ειδοποίησαν την αστυνομία να καταγράψει το γεγονός και να ελέγξει τι είδους εργασίες γίνονταν στο συγκεκριμένο κτίριο, ενώ στη συνέχεια μετέβησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο για επίσημη καταγγελία.

Από την πλευρά του συνεργείου που βρίσκονταν στο σημείο με σκοπό να εκτελέσει τις εργασίες, τονίστηκε ότι δεν επρόκειτο για την τοποθέτηση καινούριας κεραίας αλλά για αντικατάσταση ήδη υπάρχουσας η οποία πληρούσε τα νόμιμα δικαιολογητικά.

Το θέμα αναμένεται να έχει και συνέχεια αφού οι κάτοικοι της Θερμοπυλών ζητούν πλήρη ενημέρωση από την εταιρία αλλά και από τον ιδιοκτήτη του κτιρίου που “φιλοξενεί” την κεραία.

https://lamianow.gr/lamia-i-kaminada-perieiche-keraia-kinitis-tilefonias-anastatosi-fones-kai-kataggelies-stin-odo-thermopylon-eikones/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου