Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Διαδικτυακή συναυλία για την Πρωτομαγιά


Μέρα Μαγιού διαδικτυακή συναυλία ΣΕΘΕΑ ΣΕΗ ΠΜΣ

Μεγάλη διαδικτυακή συναυλία στο πλαίσιο του γιορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς, στις 9 το βράδυ οργανώνουν τα Σωματεία: Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος (ΠΜΣ), το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) και το Σωματείο Εργαζομένων στο Θέαμα – Ακρόαμα (ΣΕΘΕΑ).
Μια πρωτομαγιά, κάπως διαφορετική από τις άλλες. Και κάπως ίδια. Σήμερα είμαστε στο σπίτι. Σήμερα γιορτάζουμε, φωνάζουμε, διεκδικούμε, αγωνιζόμαστε.
Η πρώτη του Μάη, έχει τραγουδηθεί ίσως όσο καμία άλλη μέρα στον κόσμο. Ήταν, είναι και θα είναι έμπνευση για χιλιάδες καλλιτέχνες. Όπως και για χιλιάδες εργαζόμενους. Εκατομμύρια. Δισεκατομμύρια μέσα στους αιώνες που πέρασαν και θα ρθουν.
Έτσι και μεις, σαν εργαζόμενοι παίρνουμε σήμερα αυτή την πρωτοβουλία. Σαν εργαζόμενοι και καλλιτέχνες στο θέαμα ακρόαμα , βάζουμε τη δική μας πινελιά στη σημερινή μέρα. Να τραγουδήσουμε την πρώτη Μάη, όπως της αξίζει. Να διεκδικήσουμε την πρώτη Μάη όπως μας αξίζει.
Συμμετέχουν πολλοί γνωστοί και αγαπημένοι καλλιτέχνες.
Με αλφαβητική σειρά θα τραγουδήσουν:Alcedo folk band και Κώστας Θωμαΐδης, Μανόλης Ανδρουλιδάκης, Ρίτα Αντωνοπούλου, Παντελής Θαλασσινός, Γιώργος Κιμούλης, Στέλιος Μάινας, Ηλιάννα Μαυρομάτη, Πάνος Μπούσαλης, Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιώργος Σαρρής, Κώστας Τριανταφυλλίδης, Ιωάννα Φόρτη.
Η συναυλία θα προβληθεί από το κανάλι του ΣΕΘΕΑ στο Youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου