Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

 Κάστρο Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας

Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες,
Συνεχίζονται μέχρι σήμερα Τετάρτη στις 11:00 μ.μ. για την 60η διάθεση οι παραγγελίες με τη Φόρμα Παραγγελιών στην ιστοσελίδα.
Λόγω του τρόπου που γίνεται αυτή η διάθεση, δεν υπάρχει δυνατότητα συμπλήρωσης εκ των υστέρων, χρειάζεται εμπρόθεσμη παραγγελία.
Οι παραδόσεις θα γίνουν κατ' οίκον από κάθε παραγωγό ξεχωριστά, αφού πρώτα ο παραγωγός συνεννοηθεί τηλεφωνικά με κάθε αγοραστή.
Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής και από κατάστημα, αν έτσι βολεύει τους αγοραστές και είναι κοντά λόγω κατοικίας ή εργασίας, μόνο για:
- Το μέλι, από το οικογενειακό κατάστημα της παραγωγού στην οδό Πατρόκλου (εκεί με δυνατότητα πληρωμής και με POS) στο κέντρο της Λαμίας
- Το τυρί, από τα καταστήματα Ζήσιμου στην οδό Παπασιοπούλου στα Γαλανέικα και στην Καβάφη & Αμφικτυόνων στα όρια Άμπλιανης-Παγκρατίου
Είναι αποκλειστικά στην επιλογή των αγοραστών αν θα παραλάβουν κατ' οίκον ή από κατάστημα, οι παραγωγοί θα ακολουθήσουν την όποια επιλογή.
Πρόγραμμα παραδόσεων παραγγελιών:
Κατ' οίκον θα γίνουν ανά τομέα αναλόγως με το πρόγραμμα κάθε παραγωγού, με στόχο να ολοκληρωθούν όλες μέχρι την Κυριακή. Θα ξεκινήσουν:
- Μέλι και Τυρί: Από την Παρασκευή 18/12 με παραδόσεις κατ' οίκον ή από τα καταστήματα των παραγωγών
- Όλα τα υπόλοιπα προϊόντα: Από το Σάββατο 19/12 με παραδόσεις αποκλειστικά και μόνο κατ' οίκον
Οι παραγγελίες είναι πάλι πολλές και κατανεμημένες σε όλη την περιοχή, και οι παραγωγοί επωμίζονται πάλι το επιπλέον κόστος των κατ' οίκον παραδόσεων.
Σας καλούμε αν παραγγείλετε, να βοηθήσετε να τηρηθεί το πρόγραμμα παραλαμβάνοντας ημέρα-ώρα που θα σας πουν κατά την τηλεφωνική συνεννόηση.
Οι Οδηγίες Παραλαβής Παραγγελιών θα αναρτηθούν και στην ιστοσελίδα, και θα είναι εγκαίρως ενημερωμένες αν προκύψει κάποια αναγκαστική αλλαγή.
Υπενθυμίζουμε, σε σας που θα έχετε παραγγείλει και παραλάβετε, ότι μετά τη διάθεση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα η Φόρμα Αξιολόγησης για 19/12/2020.
Είναι απαραίτητη η γνώμη σας, για τον έλεγχο και τη διατήρηση της ποιότητας, και για τη βελτίωση της κίνησης. Μην αγνοείτε την Αξιολόγηση, είναι φυσική συνέχεια όταν αγοράζουμε!
Η Συντονιστική Ομάδα
Ιστοσελίδα : www.kastrolamias.gr
Επικοινωνία ηλεκτρονική: XMLamias@gmail.com
Επικοινωνία τηλεφωνική : ‪6985603574‬ (Cosmote) - ‪6947081904‬ (CU) - ‪6906981623‬ (Free2Go)
Το «Κάστρο Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας» διανύει τον 8ο χρόνο λειτουργίας του! Στηρίξτε ενεργά την καθαρά εθελοντική του προσπάθεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου