Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

 Κάστρο Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες της 60ης απευθείας διάθεσης προϊόντων.
Με δεδομένη την παράταση του lockdown έτσι που ανακοινώθηκε, διοργανώνουμε και αυτή τη διάθεση με παραδόσεις κατ' οίκον.
Ειδικά για το τυρί και για το μέλι, υπάρχει δυνατότητα παραλαβής τους και από τα καταστήματα των παραγωγών αν έτσι σας βολεύει και εξυπηρετηθείτε καλύτερα. Είναι αποκλειστικά δική σας επιλογή αν θα τα παραλάβετε κατ' οίκον ή από το κατάστημα. Ακόμη κι αν είστε κοντά αλλά έχετε λόγους να μη θέλετε να βγείτε από το σπίτι, τότε οι παραγωγοί είναι υποχρεωμένοι να σας τα παραδώσουν κατ' οίκον. Αυτή είναι η συμφωνία μας με τους παραγωγούς, με βάση αυτή εσείς θα επιλέξετε τρόπο παραλαβής.
Για την άρτια διεξαγωγή της διάθεσης, ισχύουν ξανά τα εξής:
- Και στη Φόρμα Παραγγελιών και στις τηλεφωνικές παραγγελίες, ζητούνται η διεύθυνση κατοικίας και ο τομέας της στην περιοχή, για να ομαδοποιηθούν οι παραδόσεις και να γίνουν γρηγορότερα.
- Για κάθε άτομο που θέλουμε να παραγγείλουμε, υπολογίζουμε τι ακριβώς χρειάζεται και δίνουμε μία μοναδική οριστική παραγγελία, για να γίνουν σωστά οι παραδόσεις χωρίς να ξεχαστεί κάτι.
- Αν χρειαστεί, συμπληρώνουμε την καταχωρημένη παραγγελία, με email ή τηλεφωνικά, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου.
Δείτε τις οδηγίες σε κάθε πεδίο, και συμπληρώστε όλα τα στοιχεία σας στα ελληνικά και με ακρίβεια, για να αποφύγουμε παρανοήσεις και χρονοβόρες διορθώσεις στις λίστες.
Δείτε στην ιστοσελίδα την αναλυτική ανακοίνωση και τα προϊόντα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου